FORGOT YOUR DETAILS?

Over Silentforce

!!! LET OP !!!

Silentforce bv is per 1 juli 2017 gestopt met haar activiteiten als fabrikant.
Alle onderdelen zijn overgenomen door De Kort Beheer bv.
Voorlopig kunt u op deze webshop nog onderdelen bestellen, zo lang de voorraad strekt.
Eind 2017 zal deze webshop verdwijnen en kunt u via deze link terecht voor de meest gangbare onderdelen. Indien u een onderdeel van Silentforce nodig heeft wat u niet kunt vinden kunt u bellen met 0162.319505. Let wel, de telefoon is vaak onbemand, een e-mail is meestal sneller: info@dekortautomatisering.nl

Silentforce is een gerenommeerde wereldwijd actieve fabrikant met een ijzersterke positie in Nederland en België. Silentforce heeft een leuk assortiment (voor ieder wat wils) en een ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Silentforce onderscheidt zich door een uitmuntende service en leverbetrouwbaarheid. Twee belangrijke eigenschappen die in de elektrische fietsen branche niet altijd even vanzelfsprekend zijn.

Silentforce heeft zich ten doel gesteld een bijdrage te leveren aan de huidige ontwikkeling en toekomstige ontwikkelingen waardoor er nog schonere elektrische fietsen en scooters ontwikkeld zullen worden. Ook heeft Silentforce B.V. zich ten doel gesteld de elektrische fietsen en scooters te promoten in alle marktsegmenten vanwege de bijdrage die deze voertuigen opleveren aan een schoner en beter milieu.

TOP UA-81814735-1