Kategori: Interracial

Vitser, på, kanten og Frekke, vitser hos, grove, vitser.no Vitser på kanten er frekke i stilen, og ikke fullt så grove som groviser og grove vitser. Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten. Grove vitser er alltid en hitt, det er alltid morsomt med vitser som er litt på kanten eller er med et språk man helst ikke snakker. Kos dere masse med denne ukens litt på kanten og grove vitser. Håper dere alle har hatt en fin uke, det er nå på tide med litt fredagshumor igjen, denne gangen grove vitser. Grove vitser - atter en gang - Blondinebloggen Grove vitser, les på eget ansvar - Blondinebloggen Vitser i mange kategorier hos, grove, vitser.no Hvordan babyer blir til. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene.

Mine favoritt vitser: Grove vitser på kanten askøy

Har du hørt om damen som hadde puppene på ryggen? Denne gangen er det en bokmed "Vitser på kanten 660 småfrekke vitser for devoksne, som skal fremkalle latteren. Fordi kvinner ikke får oralsex mens de kjører! Mannen: -Den gjorde det en stund, men så falt den av! Pakk tingene dine og dra, jeg vil aldri se deg mer! En eldre herre kom til legen sin, og ba om resept på Viagra. Der står det en gigantisk indianer som lener seg over ham og sier: -Hvis du fortsetter å kalle meg ting, så knuser jeg trynet ditt! Format, heftet, iSBN, eAN, genre, humor, språk. Mannen svarte: «Hun elsket det.

Videos

Hot Nude Celebrity Kate Upton Big Boobs Bouncing. Jeg trenger en mann! Han giftet seg med sekretæren sin, og trodde han fortsatt kunne diktere henne! Håper dere alle har hatt en fin uke, det er nå på tide med litt fredagshumor igjen, denne gangen grove vitser. Fordi de ikke kan motstå noe som er redusert med. Døren står på gløtt, og fra rommet hører han moren stønne og si Jeg trenger en mann! Hun kommer helt sikkert til å bli begeistret» Mannen tok kameratens råd og gjorde det. Kvinnen satt og klagde sin nød hos psykologen. Spurte en av dem henne over en drink på venninnekvelden. Mamma tok med seg lille Jonathan i svømmehallen, og da de etter badet kom inn i badstua, var den rimeligvis full av nakne damer. Hvorfor kjørte blondinen i grøfta? Her finnerdu vitser som de fleste vil le godt. Jeg trenger en sykkel! Mannen slår oppgitt ut med armene mot TV-skjermen, der en boksekamp grove vitser på kanten askøy nettopp var ferdig. Vel, da han undersøkte testiklene mine, fant han to små klumper. En kvinnelig turist i det skotske høylandet ble sittende rett overfor en kar i kilt på toget. Antonio går til det lokale bordellet, og til sin forbløffelse møter han faren sin der. Alfred må være den største optimisten jeg vet. Lille Per åpnet døren til foreldrenes soverom og utbrøt: Og dere som vil sende meg til psykolog fordi jeg suger på tommelen! Har du hørt den vitsen om arkeologen som hadde to hodeskaller på skrivebordet, en av Kleopatra som ung og en av Kleopatra som gammel? Det burde gå greit, sa blondinen, -jeg har et par kompiser som kan steppe inn i mellomtiden!

Grove vitser på kanten askøy - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *