Kategori: Interracial

peneste jenter i verden negerx

da? Hadde tatt seg ut om norske menn skulle bli valgt bort og dermed straffet for at de er samarbeidsvillige og respekterer kvinner og deres valg, eller hva? Det er merkelig om norske kvinner misliker norske menn, siden norske menn er gode på samarbeid, gjensidig respekt, lar dama bestemme selv over eget liv, er mindre sjalu osv. Enn menn fra typisk patriarkalske kulturer. peneste jenter i verden negerx Jeg har datet flere utenlandske jenter og backer ikke ut pga. I tillegg tror jeg flere her har rett i at norske menn og utenlandske damer blir mistenkeliggjort såpass at det er mer fristende for dem å styre unna utestedene og heller være mer diskret. De kompenserer endel på det at de er generelt storvoksne så en ser ikke noen ekstra kilo så lett på dem, med untak av de som absolutt skal ha på seg åletrange bukser og topper. At man som norsk mann blir uglesett sammen med utenlandske kvinner. Ser dere stygt på norske menn fordi de er sammen med utenlandske damer?

Videos

HER nigga caught US fuckin. Groteskt urettferdig i så fall. Det Pluto sier virker sannsynlig: blant innvandrere fra Afrika og Midt-Østen synes det å være langt flere menn enn kvinner - om de ikke bare er mer synlige da på gata ettersom kvinnene deres går hjemme. Er dere dobbeltmoralske sånn sett? Så nøyaktig hvorfor afrikanere med et kvinnesyn fra helvete er poppis blant norske kvinner fatter ikke jeg. Men ellers er jeg enig i at norske kvinner er råtne på dette området, dobbeltmoralske som. Men hvis norske menn dropper russeren de dater pga. Liker dere afrikanere og menn fra Midtøsten spesielt godt?

Ny avstemning: Verdens: Peneste jenter i verden negerx

Klart de fleste ekteskapene er endogame, men det er som forventet siden innvandrerandelen de fleste stedene utenom Oslo og enkelte andre byer er liten. Har dere selv hatt utenlandske menn? Men jeg har også reist en hel masse og også bodd endel i andre kulturer og jeg mener at generelt sett så kommer norske jenter dårlig ut peneste jenter i verden negerx når det gjelder å ta vare på kroppen sin. Har datet noen iranske kvinner blant annet. Skjult ID med pseudonym m30ish. I utlandet er de nesten alltid mye mer kyniske enn i Norge, i de aller fleste land betyr bakgrunn, penger og status nesten alt, mens for norske damer er det bare en svært viktig faktor." Her har du forsåvidt ett godt poeng, men norske kvinner.

Peneste jenter i verden negerx - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *