Kategori: Interracial

reservert mot nummeropplysning sex i tønsberg

som opplysningstjeneste, noe Schøyen forklarer videre at det trolig kan utnyttes:  Så vidt vi kan se, er det også mulig å «brute force» (tvinge) appen til å avsløre telefonnummere ut i fra navn. Det er mye vi har lyst til å teste om DNB har tatt hensyn til, men mye av det er litt «på kanten». Vi kikket litt på brukervilkårene til Vipps og ser at de nevner hemmelige numre, men ikke de som bare har reservert seg mot telefonsalg og oppføringer på nett. For å bruke Vipps-appen som en oppslagskatalog, forutsetter dette at du har et telefonnummer å plotte inn. En av våre kolleger her i redaksjonen har reservert sitt nummer i Brønnøysundregisteret. Når vi søker med det samme nummeret på Google, får vi opp både navn og adresse på personen.

Reservert mot nummeropplysning sex i tønsberg - Vipps tar

Det er sikkert som en følge av at vår mann har registrert sitt nummer i Reservasjonsregisteret. Reservasjonsregisteret ble opprettet i 2001, og er et av de offentlige registrene i Brønnøysundregisteret. Det sier Lars-Petter Schøyen til Tek. Vidar Korsberg Dalsbø er kommunikasjonsrådgiver i DNB. Dette gir mening da mye av prosjektet er outsourcet til India. I en e-post til Tek skriver kommunikasjonsrådgiver i DNB, Vidar Korsberg Dalsbø, at Vipps ikke støtter skjerming av hemmelig nummer. Her indekserer Google faktisk sider fra, men når vi klikker på lenkene får vi beskjed om at siden er fjernet. At opplysninger om hvem et skjult nummer tilhører henger igjen i indekseringsoppføringer fra hos Google, er imidlertid en annen sak.

Norwegian: Reservert mot nummeropplysning sex i tønsberg

Det vil si at vi kan se all trafikken som går ut og inn av en mobil som kjører Vipps, forklarer Schøyen. Les vår kommentar: Derfor bør du bruke mobilen til å betale med. De to studentene har lastet ned APK-en (installasjonsfilen til appen) og analysert endepunktene Vipps bruker for å kommunisere med DNB,  og på den måten ser de hvordan API-et (Application Programming Interface) opererer. Telefonsalg er lovlig i Norge, men næringsdrivende og frivillige organisasjoner kan ikke kontakte forbrukere som har reservert seg mot telefonsalg i Brønnøysundregisteret, med mindre det foreligger et kundeforhold eller forbrukeren har bedt om å bli oppringt. Dersom du har hemmelig nummer, kan du ikke bruke Vipps, sier Korsberg Dalsbø. I hvert fall er det altså mulig å bruke Vipps til å avsløre brukeropplysninger ved hjelp av et telefonnummer til tross for at det er reservert mot nummeropplysning, sier Schøyen. Hvis Erna Solberg bruker Vipps, kan vi finne telefonnummeret hennes, sier Schøyen. Per nå er det ganske begrenset hva vi kan gjøre på lovlig vis. Hvis du har fått henvendelser fra et telefonnummer, og ikke finner nummeret hos andre nummeropplysningstjenester, kan du altså gjøre et forsøk på å søke etter hvem nummeret tilhører i Vipps-appen. Er det et problem at Vipps avslører navnet og adressen til et telefonnummer? reservert mot nummeropplysning sex i tønsberg

Reservert mot nummeropplysning sex i tønsberg - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *