Kategori: Interracial

stressreduksjon i hverdagen. Ja, for jeg har enda ikke kommet så langt at dette går av seg selv! DET skaper stress det i hvert fall i det lange løp, men også her og nå! Jeg kunne nok skrevet ei hel bok om dette, så det er på tide at jeg forsøker å avslutte. Raushetens tid, aspaas bringer med seg en optimisme rundt at vi beveger oss inn i en tid som preges av mer raushet, åpenhet og mot til å stå frem også med ting som ikke før tålte dagens lys.

Vi menn piken 2009 eldredamer - Vi, menn, piken

Jeg har også funnet ut at det med å akseptere det som ER, er av essensiell betydning å fokusere på hvis jeg skal kunne ha det bra med meg selv og redusere eget stressnivå. Og det å leve kan man jo faktisk bare gjøre i Øyeblikkene Det gav meg en slags aha-opplevelse og jeg innså hvor mye jeg kjempet og strevde med alt jeg var opptatt. La alle sansene få lov til å være nysgjerrige og NYT øyeblikkene det tror jeg egentlig at er den aller beste kuren som finnes mot stress! Det går an å få til noe av det samme gjennom eksempelvis å praktisere Qi Gong, Thai Chi, Yoga og eventuelle andre Body and Mind-treningsformer hvor en fokuserer på tilstedeværelse I bevegelse. Helt til slutt vil jeg i tillegg nevne at det er avgjørende å lytte til deg selv og kroppen din (den har ofte mye viktig den forteller, men mange av oss lytter sjeldent).

Vi menn piken 2009 eldredamer - Vi Menn

Aksept står i fokus og det handler i stor grad om å lære seg å forholde seg på en litt ny og annerledes måte til de tankene, følelsene og situasjonene vi står ovenfor. Generelt er det å prioritere litt tid til å være alene ganske lurt. Vi har en ukrenkelig verdi ene og alene i det at vi er det unike, uperfekte og feiltastiske mennesket vi er totalt uavhengig av hva vi gjør og presterer. To help personalise content, tailor and measure ads and provide a safer experience, we use cookies. Gjennom et fokus på tilstedeværelse/mindfulness, aksept og raushet, har jeg heldigvis kommet et langt stykke siden den gang, så basert på personlige erfaringer kan jeg faktisk si at det nytter! Jeg hadde pisken med meg over alt og nølte ikke et minutt med å benytte meg av den så fremt jeg ikke oppnådde perfeksjon. Se gjerne Fugelli sin kritikk av mottoet Gro Harlem Brundtland presenterte i sin nyttårstale i 1992: Det er typisk norsk å være god! Men hvordan går vi fra stress, kjas, mas og forventninger til langt oppover ørene til å kunne tillate oss selv å være gode NOK og senke skuldrene? Og du er både bra nok, Sterk nok og god nok, du er den blomen du skulle vera. For dere som har fulgt bloggen min, har jeg allerede vært inne på mange av disse temaene både én og flere ganger.

Videos

Lucignolo Backstage Calendario 2009. Dette begynner virkelig å bli en faretruende og forferdelig skummel utvikling! . Det å slutte å bry seg så mye om hva andre tenker (BLÅET!) vil definitivt kunne redusere stress, men igjen krever dette en solid selvfølelse/grunnleggende følelse av verdi uavhengig av prestasjoner. I tillegg tror jeg at det å se på tanker og følelser som flyktige elementer i stadig endring kan ha potensial til å redusere stress. Argumenterer du med at du ikke har tid til å prioritere disse tingene, er det også et valg! Dette kan trenes opp gjennom mindfulness/et fokus på tilstedeværelse. Denne gangen er tema: Se hverandre senk skuldrene. The good life is a process, not a state of being. Fy søren så slitsomt! En av de viktigste tingene jeg har funnet ut at jeg kan gjøre for meg selv i hverdagen er å planlegge inn pustepauser. By clicking on or navigating the site, you agree to allow us to collect information on and off Facebook through cookies. Vi trenger heller ikke å hige etter ros, anerkjennelse og tilbakemeldinger fra andre, fordi vi i større grad da egner å gi oss selv den typen bekreftelse. Du kan også tillate deg selv å ta deg selv 100 på alvor, kaste alle eventuelle masker og/eller påtatte roller og husk at du alltid har et valg. Meditasjon, sanseopplevelser i naturen Maridalsvannet sept 2014.

Vi menn piken 2009 eldredamer - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *