Kategori: Ræva slikke

nyttårsaften i oslo rogaland

fest i Trondheim. Like over klokken 01 kom det en ny melding om skyting. Publisert:01.01.14 11:56 Oppdatert:.01.14 09:45 - Veldig travel natt i hovedstaden. Litt lenger ned på lista havner Lysebotn i Rogaland med 70,2 millimeter, mens Vangsnes i Sogn og Fjordane kan notere vel 60 millimeter nedbør i årets nest siste døgn. I Trondheim er det meldt en del nedbør. Til innhold, hverdager kl 09:00 - 20:00, lørdager kl 09:00 - 18:00. Stavanger kan også glede seg over opphold rundt midnatt, mens det kan komme noen drypp i Kristiansand. Bydelene arrangerer, i Stavanger er det bydelene som arrangerer fellesfyrverkeriet. Arrangørene i Egersund lover kjempefyrverkeri fra byteltomta, og ellers et rikholdig program med musikk og bildekvalkade.

Nyttårsaften i oslo rogaland - Felles nyttårsfeiring flere

Den er lagt til ettermiddagstid slik at både store og små kan være med. 19-åringen skal ha avfyrt skudd, men trolig var det snakk om løsskudd. Både i Stavanger, Randaberg og Eigersund blir det arrangert kommunalt fellesfyrverkeri ved midnatt nyttårsaften. Dette vil vi følge opp utover dagen, sier Sivertsen. På Nærbø brant det på en terasse. Fylkesmannen i Oslo og Akershus ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

OK: Nyttårsaften i oslo rogaland

Vi fikk pågrepet en person og det ble gjort beslag i huset, sier operasjonsleder Ole Jakob Malmo i Hordaland politidistrikt til. Han skal ha vært beruset og aggresiv, sier Håland. Felles oppskytning, i Randaberg blir det også fakkeltog på ettermiddagen til musikk av blåsere fra Randaberg skolemusikkorps og trommeslagere fra skolekorpsene, med avsluttende tenning av Tusenårsvarden. Januar 2014 les også To menn mistenkt for voldtekt i Hordaland les også 85-åring tatt for fyllekjøring les også Kvinne (64) siktet for forsøk på mordbrann i Rogaland les også Mann slått ned og alvorlig skadet i Oslo les også Flere skudd avfyrt under nyttårsfest. Forskrift om serverings-, salgs- og skjenkebevillinger i Oslo kommune ( fant du det du lette etter?

Nyttårsaften i oslo rogaland - Region Stavanger

Det går på alt fra uvettig omgang med fyrverkeri, vold, samt en del folk som oppfører seg annerledes når de har drukket enn de gjør når de er edru, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa. Fortsatt hektisk i byen. Ved 07-tiden ble en 23-åring pågrepet for vold i nære relasjoner på en adresse på Hamarøy. I Troms melder politiet om en rolig nyttårsaften. Slo ned tre menn Lenger nord har det vært flere hendelser i løpet av nyttårsaften. Da politiet snakket med melderen fra Meland kunne de høre skudd bli avfyrt. I Overhalla i Nord-Trøndelag brant en enebolig ned til grunnen. På morgenkvisten ble en 20-åring pågrepet for vold mot kjæresten av en politipatrulje fra Salten. Mannen skulle hjelpe sønnen, som skal ha vært i en tildragelse med noen andre jevnaldrende gutter, da ble slått ned. Valgdagen kl 09:00 - 20:00 (ikke på søndager).

Nyttårsaften i oslo rogaland - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *