Kategori: Ræva slikke

Gruer du deg til å bytte skole? I byrjinga kan det verke skummelt med så mange nye og framande andlet. Sjå på det som ein moglegheit til å møte nye vennar med blanke ark. Desse folka veit ingenting om deg frå før, så du bestemmer sjølv korleis du vil framstå og kva du vil dele. Hugs også at alle er i same båt. Alle er nye, alle gruar seg litt. NHH, en dårlig skole? Karriere og utdanning Er det vanlig å gå ut med A i snity ved NHH? Ved ntnu virker det som om det er uhyre sjeldent. Jeg leser at NHH lenge vært plaget av karakterinflasjon som minner veldig mye om den amerikanske.

Så mange er det vanlig å hax med ting jeg hater ved deg - Forskning: Drikk litt

Rektor ved NHH svarte at dette skulle de se på i karakterutvalget. Jeg har selv vært med på rekruttering og var i kontakt med NHH på grunn av at det gikk i inflasjon i A og Ber fra BI, mens der var sjelden vare fra NHH. Edit: Jeg må spørge tilladelse af kommunen og måske få en tilladelse af politiet. Han presser ned en stol ved siden av og bare setter seg ned, jeg blir helt paff, hvordan går det an å være så fjern i hodet? En forskjell er at på NHH kommer studentene fra hele Norge; flinkisene fra by, land og strand. Han skal konstant ha 20 kr til kaffe, 10 kr til bolle etc, og blir sur hvis man ikke gir han. Det er ikke en gang tæt på en 90kg projektil over 300m.  med toppkarakterene og NHH vært strengere, og det tipper jeg også andre arbeidsgivere som rekrutterer mange nyutdannede på en gang, kjenner til. . Det er en kjent sak blant de store revisjons- og rådgivningshusene at BI er rausere - for raus?

Videos

Mang kanor Reborn.

Ved ikke om: Så mange er det vanlig å hax med ting jeg hater ved deg

Du blander med. På BI er Oslo:Bærum/Asker overrepresentert (de finnes på NHH også selvsagt) - og mange ålreite folk derfra altså, men også noen av snobbene og uansett så egner det at BI er mer homogent. Jeg har allerede en miniatur ballista, men den kan desværre kun skyde en 90g pil ca 50m. Eks : han spurte en venninne om å låne 20 kr og hun sa at han må betale tilbake, dette gjorde han rasende fordi " 20 kr er ikke en dritt, er du så gjerrig". Jeg ville nemlig gerne lave en fuld størrelse trebucet, eller så tet som muligt, men jeg er ikke 100 klar over loven. Jeg har studert ved begge. Det er ulovligt at have elastiske våben, til andet end samling, så godt som jeg ved, men hvad med et modvægt våben. Det har vært mye mer utbredt m systematisk juks på BI, et internettsøk skulle svare på det. Jeg har hyggelig bedt han om å kanskje sitte et annet sted, men da starter han å snakke om hvor hard oppveksten hans var, hvordan ingen liker han og hvordan han hater mennesker som ikke har empati. Skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre. BI har vært andrevalget for flere, og førstevalget for pappagutter som hadde pengene, men ikke karakterene - derav juks. Han låner pen/blyant men gir aldri tilbake. Dette har ført til at NHH har måttet redusere strengheten, for ar det skal være bedre syncet (resultatet ble at BI-folk urettmessig ble bedømt som bedre).

Så mange er det vanlig å hax med ting jeg hater ved deg - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *