Kategori: Skjult kamera

rachelnordtomme.blogg private bilder av norske jenter

Nora Mørk Naken Private Bilder Av Norske Jenter Nora mørk naken private bilder av norske jenter - tuvaw Ring Nora Mørk og spør henne selv du Av jio i forumet Ønsker. Klokka er nå Medlem siden Jul Innlegg. Anonyme personer oppfordres til å legge ut avslørende bilder av jenter fra. Mulige konsekvensene av at private bilder blir spredt. For norske interesser. Her havner de private nakenbildene Bilder av unge norske jenter deles på «gutteforum» App sprer nakenbilder av navngitte norske jenter - Forsiden Bilder av unge norske jenter deles. «Er det noen som har bilder av jenter 90-94. Det er alt fra bilder av fullt påkledde kvinner til private nakenbilder.

2018: Rachelnordtomme.blogg private bilder av norske jenter

Kvinnen sier at det i retrospekt har gjort noe med hvilke bilder hun velger å dele på sosiale medier: Før jeg trykket på lenken, hadde jeg helt panikk, og skjønte ikke hvilket bilde det var. Tjenesten kan hjelpe, den norske tjenesten driftes. Bildet av kvinnen som vil forbli anonym er i utgangspunktet helt uskyldig, men er modifisert for å fremheve kvinnens bryster. Medlemmene av forumet holder en løpende dialog via flere ulike chatrom. På Slettmeg sine sider finner du en liste over nettjenester som de kjenner til, og hvordan man kommer i kontakt med administratorene bak sidene. På plakater som ved jevne mellomrom deles, står det blant annet at man ikke får dele bilder av mindreårige jenter, at det ikke er lov å oppsøke eller trakassere kvinner som postes på forumet, og at man helst ikke skal omtale kvinnene med fullt navn. Selv om deling av bilder uten samtykke er en ulovlig handling i seg selv, har forumets medlemmer en form for selvjustis og et regelsett de opererer etter. rachelnordtomme.blogg private bilder av norske jenter

Thai, massasje: Rachelnordtomme.blogg private bilder av norske jenter

Jeg skjønner ikke at folk gidder å bruke tid på dette. «Er det noen som har bilder av jenter 90-94 fra Bodø? I løpet av noen timer har den samme tråden over 30 svar. Dette bildet deles ved jevne mellomrom på forumet, og viser hvilke regler medlemmene skal følge. I en uttalelse til NRKbeta sier kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Wilhelm Due, at arbeidet med å straffe de som deler er krevende. Det tar bare et par minutter før noen svarer på henvendelsen. Ett av rommene NRKbeta har fulgt med på har i snitt rundt 200 påloggede brukere til enhver tid gjennom dagen. Et utdrag fra en samtale mellom medlemmer på forumet. spør en anonym bruker på det internasjonale forumet. Men så tenker jeg også på de stakkars jentene som har fått nakenbilder av seg delt. Norsk politi kjenner til forumene, men er ikke i stand til å sette en stopper for aktiviteten. Forumet ble kort tid etter lagt ned, men gjenoppstod etter kort tid i en ny versjon med de samme kategoriene, og like stor norsk aktivitet. De anonyme brukerne på forumet deler hundrevis av bilder hver eneste dag, og mesteparten av bildene er enten stjålne eller publisert uten samtykke. I tillegg benytter nettstedet seg av en såkalt «content delivery network som mellomlagrer nettsiden på tusenvis av servere på verdensbasis. NRKbeta har sladdet navn og fjernet meldinger som ikke er relevant for samtalen. Kategori: Samfunn, et utdrag fra et chatrom på det internasjonale nettforumet. NRK omtalte en variant av dette forumet i en rekke saker i 2014. Jeg fikk helt panikk, nRKbeta har tatt kontakt med en av kvinnene som er avbildet på forumet. På et stort internasjonalt forum deles det hundrevis av kompromitterende bilder av unge norske kvinner. Det er svært vanskelig for politiet eller andre å begrense slik spredning, rett og slett fordi bilder lastes ned og lagres både hos privatpersoner og på ulike nett-tjenester verden over. En av forumets brukere har gjentatte ganger etterspurt bilder fra Hemsedal-saken, og minst ett av forumets medlemmer hevder å ha kjennskap til bildene. I tillegg til disse innholdskategoriene har forumet også stedsbaserte kategorier. Andre rom er derimot litt mer generelle, og det er her de store mengdene holder til. Hun visste allerede at bildet var delt på nettstedet: Jeg fikk tilsendt en melding på Facebook av en fremmed mann, som fortalte at et bilde av meg var postet og modifisert på en nettside. Men jeg er kanskje litt mer reservert med hva jeg deler nå enn før. Det er 19 land som har fått sin egen kategori på nettsiden, og Norge er ett av dem.

Rachelnordtomme.blogg private bilder av norske jenter - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *